Stavanger

Stavanger

Generalsponsor

HovedpartnereDette skjer i Hinna Park

Hinna Park er en bydel preget av attraktive boliger og spennende bedrifter. Butikker og spisesteder. Nå er vi i gang med neste utviklingstrinn. En transformasjon som vil sette sitt preg på både området og menneskene som befinner seg her. Det skal bygges ut rundt 300 mål. Her kommer ca. 1.500 nye boliger og nye næringsbygg som vil romme ca. 6.000 nye arbeidsplasser.


Vi takker familiefestivalen A Walk in the Park for festen 21.mai 2022 og ønsker velkommen tilbake i 2023!

Se filmen fra Walk in the Park, Hinna Park 21.mai 2022

Hils på DJ Walkie

DJ Walkie er en kul fyr. Han har alltid fått høre at han er bra nok som han er. Det burde alle barn få oppleve. DJ Walkie bruker stemmen sin via rytmer og beats om noe er urettferdig, og lærer deg å gjøre det samme.

Kule DJ Walkie kommer til Hinna Park.

Møt Bjørnis

Brannbamsen Bjørnis lærer barn om brannvern. Bjørnis lærer barna å være gode forbilder for vokse og etter opplæring av Bjørnis vil du kunne være livredder i en kritisk situasjon. Vi håper du vil være med å lære mer om hva man skal gjøre for å skape trygghet.
Her kan du lese mer.

Bli med på aktiviteter med OBOS

OBOS ønsker alle barnefamilier velkommen til Hinna Park. Kom og opplev det flotte området det skal bygges bolig på i årene som kommer. Vi gjennomfører mange morsomme aktiviteter, alt i fra oppblåsbar hinderløype, fotballbaner, møte med de legendariske OBOS – maskotene, og ikke minst – vi gir bort gratis slush. Ved OBOS teltene kan du snakke med oss og lære mer om våre prosjekter i Stavanger. Besøk oss også i det skjeve tårnet og opplev den storslåtte utsikten over hele Hinna Park. Vi sees!

«Det var en gang …

- En improvisert eventyrstund med Espen Hana. Espen er en av Rogaland Teaters mest folkekjære skuespillere. Han spiller på mange strenger og har laget et lekent konsept for barn og familier. Vi er glade for å invitere dere med når Espen improviserer fortellinger for barna og lager sanger på sparket. Inkluderende og gøy for både voksne og barn.
Foto: Stig Håvard Dirdal

Lag musikk med Veslefrikk

Har du prøvd å pusle en melodi? Veslefrikk har med seg et ekte melodipuslespill. Med det kan du pusle din egen musikk. Det er gøy å være kreativ! Les mer.

La familien teste trening sammen med SATS!

Hos SATS kan du og resten av familien delta på 3 treningsøkter tilpasset alle nivå. Vi kan by på styrketrening i sirkel for hele familien, eller barnedans til de danseglade. Ta med deg en vannflaske og godt humør. Velkommen!

Håndballaktivitet med REMA 1000

Håndball er gøy. Bli med og prøv deg som målskårer da vel. Fine premier med frukt og drikkeflasker til alle som blir med.


Bli med i Miljøagentenes parade!

Med rett til å si ifra! Miljøagentene, barnas egne miljøvernorganisasjon, mener at alle barn har rett til å si ifra og de voksne må lytte til dem. Og da trenger vi deres hjelp! Bli med på plakatverksted og lag din egen miljøplakat. Etterpå kan du ta med plakaten og delta i Miljøagentenes helt egne parade, der vi inviterer alle barn som vil være med og si sin mening! Du får også hilse på ekte miljøagenter og være med på morsomme agent-aktiviteter. Les mer her. Velkommen!

Prøv EGONs hinderløype og få forkle

På EGONs stand kan du øve seg på å være servitør med å balansere en tallerken over en hinderløype. Som premie får du et forkle! Det er også lykkehjul som kan spinnes og en egen krok for å tegne og slappe av. På standen selger vi også kaffe til de voksne. Velkommen!

Program

Du kan se fram til denne dagen. Her blir det noe for alle. Quiz-løype, Lek med OBOS, sekkeløp, Miljøstasjon med Westco, håndballaktivitet med REMA 1000, Egons hinderløype og sammen med Kverneland Bil kan du delta på “Morro med bil”. Underholdning fra scenen blir det også, her kan du møte DJ Walkie og Brannbamsen Bjørnis og oppleve en magisk stund med Espen Hana fra Rogaland Teater. Du finner oversikt i arenakartet.

Servering til hyggelige priser

REMA 1000 sin foodtruck blir å finne inne på festivalområdet. Her kan dere få kjøpt mat og drikke til hyggelige priser. Det blir god mat til hele framilien fra REMA 1000 og Narvesen og godt drikke fra Grans.

ArenakartFølg med på Facebookarrangementet!Nasjonale samarbeidspartnereLokale samarbeidspartnere