Fredrikstad

Fredrikstad

Hovedpartner

Hygg deg med filmen fra den flotte søndagen på Værste!

Se filmen fra søndag 28.08.22

Dette skjer på Værste


Værste på Kråkerøy, en ny bydel i sentrum, er i ferd med å vokse fram. Bydelen vil bidra til at Fredrikstad blir en enda bedre by å leve i. Gjennom en god miks av boliger, skoler, næring, idrett og kultur blir Værste en aktiv og levende bydel hvor menneskene skaper trivselen.

Hils på DJ Walkie

DJ Walkie er en kul fyr. Han har alltid fått høre at han er bra nok som han er. Det burde alle barn få oppleve. DJ Walkie bruker stemmen sin via rytmer og beats om noe er urettferdig, og lærer deg å gjøre det samme.

Kule DJ Walkie kommer til Værste.

Møt Bjørnis

Brannbamsen Bjørnis lærer barn om brannvern. Bjørnis lærer barna å være gode forbilder for vokse og etter opplæring av Bjørnis vil du kunne være livredder i en kritisk situasjon. Vi håper du vil være med å lære mer om hva man skal gjøre for å skape trygghet.
Her kan du lese mer.Lag musikk med Veslefrikk

Har du prøvd å pusle en melodi? Veslefrikk har med seg et ekte melodipuslespill. Med det kan du pusle din egen musikk. Det er gøy å være kreativ! Les mer.

Bli med i Miljøagentenes parade!

Med rett til å si ifra! Miljøagentene, barnas egne miljøvernorganisasjon, mener at alle barn har rett til å si ifra og de voksne må lytte til dem. Og da trenger vi deres hjelp! Bli med på plakatverksted og lag din egen miljøplakat. Etterpå kan du ta med plakaten og delta i Miljøagentenes helt egne parade, der vi inviterer alle barn som vil være med og si sin mening! Du får også hilse på ekte miljøagenter og være med på morsomme agent-aktiviteter. Velkommen! Les mer her.

Prøv EGONs hinderløype og få forkle

På EGONs stand kan du øve deg på å være servitør med å balansere en tallerken over en hinderløype. Som premie får du et forkle! Det er også lykkehjul som kan spinnes og en egen krok for å tegne og slappe av. På standen selger vi også kaffe til de voksne. Velkommen!

Hils på Vippsi og slapp av i Null Stress-sonen

Visste du at «null stress» er en av levereglene våre i Vipps? Den er skikkelig viktig for oss – for med «null stress» i bakhodet er det veldig, veldig enkelt å ha det litt gøyere! Så: Besøk oss gjerne i Null Stress-sonen vår på festivalområdet. Her kan du ta en pause i en saccosekk, lade mobilen, eller bli med på noen enkle aktiviteter. Vi lover morsomme premier! Vi gleder oss til å treffe deg.

Bli med på spennende aktiviteter med OBOS

Kom til OBOS standen og spill ball med noen fra FFK, delta på Quiz og vinn flotte premier. Vi har lykkehjul og vi serverer gratis slush og popcorn! Vi sees!Program

Det er mye spennende å se fram til denne dagen på Værste! Fra scenen kan du oppleve underholdning både fra DJ Walkie og Brannbamsen Bjørnis, også Skapia vil ha musikkaktiviteter på scenen. Rundt om på området vil det være morsomme aktiviteter for store og små.

ArenakartFølg med på Facebookarrangementet!Nasjonale samarbeidspartnereLokale samarbeidspartnere